All inclusive wonen

In Graefse Bos zijn het wooncomfort en het gevoel van veiligheid ongekend hoog. Zo kunt u uw parkappartement afwerken met interieuroplossingen naar keuze voor keuken, bijkeuken, kleedkamer en badkamer en naar wens gebruikmaken van een uitgebreid pakket aan gemaksdiensten. Bovendien komen in één villa fijne voorzieningen waarvan iedere bewoner gebruik kan maken. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Hierover leest u hier meer.

Gezamenlijk comfort

Gezamenlijk comfort

Wanneer u maar wilt kunt u gebruikmaken van alle gezamenlijke ruimten – overal is wifi – en de aanwezige voorzieningen in villa C. Denk aan een rijk uitgeruste keuken met luxueuze bonenkoffiemachine, een sfeervolle living waar u andere bewoners ontmoet of met familie en vrienden uw verjaardag viert en het heerlijke terras dat prachtig aan het water ligt. In de activiteitenruimte is het mogelijk om naar een lezing te luisteren of met anderen een hobby te beoefenen. In de fitnessruimte – met uitzicht op de prachtige groene omgeving – werkt u aan uw conditie of herstel. Deze ruimte is ook geschikt voor fysiotherapie en revalidatie. En willen familie of vrienden blijven slapen na een gezellige avond, dan kan dat heel eenvoudig in de gastenstudio. Op-en-top gemak dus.

Gemaksdiensten

Staetes Wonen is een nieuwe woonformule in Nederland. Als partner van Graefse Bos staat Staetes aan de basis van het ontwerp, de uitrusting en de afwerking van de villa’s, de parkappartementen en gezamenlijke ruimten en voorzieningen. Ook is er goed nagedacht over uw leefstijl en persoonlijke wensen in een Staetes woonomgeving. Zorgeloos en betaalbaar genieten in een luxe en comfortabele omgeving. Maar Staetes is ook een serviceorganisatie die u graag bijstaat als het gaat om verhuizen, wonen en gemak, zorg en ondersteuning. De family manager van Staetes Wonen vertelt u er graag meer over.


Van informatie tot verhuizing
Allerlei vragen kunnen bij u opkomen als u overweegt om een Staetes parkappartement in Graefse Bos te kopen: Wat worden mijn maandlasten? Wat brengt de verkoop van mijn huidige woning op? Hoe wend ik mijn overwaarde aan? Staetes Wonen helpt u met financieel advies of de taxatie en verkoop van uw huidige woning. Hierin zijn Rabobank, AMB Makelaars en Het Waare Huis de projectpartners. Studio Lanen helpt u graag met de inrichting en het interieur. U krijgt van ons een designvoucher voor een deel van deze kosten. En als de verhuizing dichterbij komt, staat Staetes zo nodig voor u klaar om u te helpen bij het organiseren daarvan, het in- en uitpakken, het omzetten van uw abonnementen of het aansluiten en inregelen van technische apparaten. U ontvangt vooraf altijd een transparante kostenopgave.

Wonen en gemak

Vanaf het moment dat u in uw nieuwe parkappartement woont, kunt u zich abonneren op het Staetes basisservicepakket. Dat is steeds een jaarverplichting. De maandpremie is tientjeswerk. De voor u gemaakte kosten worden geheel transparant aan u doorbelast. Het gaat om activiteiten als:

 

 • Schoonmaak in de woning
 • Glasbewassing binnen en buiten (balkon)
 • Onderhoud- en reparatieservice (storingsmelding, afsprakendienst, technische ondersteuning)
 • Klusservice (afwerken, schilderen, bevestigen/ophangen) Aansluit- en inregelservice (internet/tv, verlichting, technische apparaten, community-app, zomer-/wintertijd)
 • Boodschappenservice
 • Maaltijden en kookservice
 • Stomerij en strijkservice
 • Alarmservice
 • Planten- en postverzorging bij afwezigheid
 • Sleutelservice bij verlies en diefstal
 • Personal training

 

Zorg en ondersteuning

Naast het basisservicepakket kunt u ook kiezen voor het plus servicepakket. Zelfs met de extra maandpremie is ook dit pakket zeer gunstig geprijsd. Dit servicepakket is interessant wanneer u zorg of ondersteuning nodig heeft. Staetes staat u bij en neemt hierbij de regie. De voor u gemaakte kosten worden geheel transparant aan u doorbelast. Denk aan ondersteuning bij:

 

 • Personenalarmering
 • Medische hulpmiddelen
 • Cliëntondersteuning Wmo/Wlz
 • Aanvraag indicatie en persoonsgebonden budget