Een weergaloze locatie

Graefse Bos kenmerkt zich door leven in het buitengebied van Rosmalen. Nabij het natuurgebied Hooge Heide, maar aan de rand van de bebouwde kom, op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Rosmalen. Hier geniet u van natuur, rust en ruimte. Met alle voorzieningen binnen handbereik. De drie villa’s schitteren straks in de kloostertuin van het voormalige Heilig Hart-klooster dat nu Huize De Graef is, een luxe zorgvilla. Met ruimte, groen en water om u heen is dit boven alles een weergaloze locatie. Kijkt u ook even naar het filmpje dat de makelaars voor u maakten. 

Dorp met historie

Dorp met historie

Het natuurrijke Rosmalen behoort als stadsdeel tot het bourgondische ’s-Hertogenbosch. In 815 wordt het voor de eerste keer genoemd in een oorkonde van de Abdij van Lorsch bij Mentz. Er wordt in deze archieven melding gemaakt van ‘een hoeve in Rosmalla met weiden in het bos met zes varkens’. Een hele tijd later – omstreeks 1185 – werd ’s-Hertogenbosch pas gesticht: de huidige provinciehoofdstad en het culturele uitgaanscentrum van de regio.
Tegenwoordig is Rosmalen onder andere bekend van het Autotron en het ATP tennistoernooi.

Alles binnen handbereik

Woont u in Graefse Bos, dan heeft u straks alle voorzieningen binnen handbereik. Zo fietst u vanuit uw villa in nog geen 10 minuten door mooie natuurgebieden naar het centrum van Rosmalen of binnen twintig minuten fietsen in ’s-Hertogenbosch. Ook ligt Graefse Bos aan afslag 50 van de A59 en is dus uitstekend te bereiken.

Alles binnen handbereik

De locatie in kaart

Naast de ligging van het Graefse bos vindt u hieronder ook een overzicht van de belangrijkste hotspots bij u in de buurt. Wanneer u met uw muis over een hotspot heengaat licht de hotspot op en krijgt u meer informatie.